Nieuws

Terug

38e Easter Cup opnieuw groot succes

Tijdens het paasweekend vond opnieuw de internationale shorttrackwedstrijd plaats op de ijsbaan Kristallijn Gent. 122 schaatsers uit verschillende landen zoals Duitsland, Nederland, Luxembourg en Belgiƫ namen deel. De organiserende club STKG (Shorttrackclub Kristallijn Gent), nam deel met maar liefst 26 deelnemers.

De wedstrijd verliep vlot en STKG haalde drie overwinningen in het algemeen klassement. Evelien Van Kerckvoorde won bij de dames Junioren B, Ariaan Dewagtere bij de heren Junioren B en Willemijn Quaijtaal bij de Masters vrouwen. Verder waren er ook nog meer podiumplaatsen: Kieren De Meulemeester (3e jongens Junioren E), Emily Almey (3e dames Junioren B), Robbe Volckaert (2e heren Junioren A/Senioren). Ook bij de aflossingen presteerde STKG goed. Ze behaalden de winst bij de Junioren A/B/Senioren/Masters met meer dan een ronde voorsprong op de tweede ploeg. Met deze prestaties waarbij de beste 5 resultaten en de aflossing meetellen, eindigde STKG opnieuw bovenaan in het clubklassement en trekt zo de lijn door naar een vijfde opeenvolgende overwinning!

STKG dankt voor de subsidies toegekend door Sport Vlaanderen en de Stad Gent. Daarnaast dankt STKG ook hun andere sponsoren: NV Caboor en zonen, Albert Informatica, Lippensbouw Bassevelde, MSL-Projects en natuurlijk ook IJsbaan Kristallijn Gent.

Alle resultaten zijn te vinden op ShorttrackOnline.


Onze sponsors & partners

STKG bedankt onze sponsers, steun hen als wederdienst!

Caboor & Zonen
Bakkerij Arickx
WEB Vlaanderen
MSL-Projects
Uitpas Gent
IJsbaan Kristallijn Gent
Sportstad Gent
Sport Vlaanderen - sporters beleven meer

Heb je nog vragen?

Contacteer ons dan via email: info@stkg.be. Andere mogelijkheden voor contact vind je op onze contactpagina.